CFMOTO 450SR

Obrázky majú ilustratívny charakter. Výbava sa môže líšiť (kolesá, pneu, polepy, ochranné prvky).

Dotyk veľkého sveta

FEM analýza, aerodynamický tunel, magnézium, výrazy spojené so superšportovými motocyklami teraz dostupné v kategórii A2. Hmotnosť a ovládateľnosť tristoviek v ergonómii a dizajne najvyššej ligy a na maximálnej možnej hranici obmedzenia triedy s pomer výkonu a hmotnosti 0,2.
450SR prináša maximum možného pre každý deň.

Dostupné verzie:

CFMOTO 450SR
CENA: 5.949 € Kategória vodičského preukazu A2

V základnej cene: T-Box.

Dostupné farby:
Zircon Black – čierno-červená
Nebula Black – čierno-biela

Ceny uvedené v € vr. DPH a legálneho TP.

Dotyk veľkého sveta. FEM analýza, aerodynamický tunel, magnézium, výrazy spojené so superšportovými motocyklami teraz dostupné v kategórii A2. Hmotnosť a ovládateľnosť tristoviek v ergonómii a dizajne najvyššej ligy a na maximálnej možnej hranici obmedzenia triedy s pomer výkonu a hmotnosti 0,2. 450SR prináša maximum možného pre každý deň.
Kľúčové vlastnosti
Jedinečný prístup v detailoch
Motor
Výrazne podštvorcová koncepcia, kované piesty, keramická povrchová úprava, prepožičiavajú motoru vysokootáčkový charakter a okamžitú reakciu na plyn. Kľukový hriadeľ pootočený o 270° posúva prejav motora bližšie motorom s usporiadaním do V. Dvojitý vyrovnávací hriadeľ efektívne potláča vibrácie motora.
5″ TFT displej
Prehľadné zobrazenie jazdných údajov na farebnom displeji 5″ neodvádza pozornosť jazdca od sústredenia na jazdu samotnú. U športovo zameraného stroja nemôže chýbať nastaviteľné upozornenie na radenie.
Aerodynamika
Atraktívny ale aj vysoko funkčný dizajn a aerodynamika sú výrazným rozpoznávacím prvkom 450SR. 200 simulácií a celkom 30 hodín testovania v aerodynamickom tuneli viedlo k viac ako dvadsiatim zmenám v konečnom dizajne stroja. Predné prítlačné krídla zvyšujú vo vysokých rýchlostiach aerodynamický prítlak 1.6x. Vďaka tomu je vo vysokých rýchlostiach zaistená výborná stabilita a ovládateľnosť.
LED svetlá
Tak ako na iných motocykloch CFMOTO, sú aj na 450SR LED svetlá výrazným dizajnovým a funkčným prvkom.
Ovládateľnosť
Pri konštrukcii 450SR bol jeden z kľúčových požiadaviek zabezpečenie výbornej ovládateľnosti. Okrem celkovej nízkej hmotnosti, kolies z ľahkej hliníkovej zliatiny a ľahkému rámu, prispieva k excelentnej ovládateľnosti umiestnenia motora v ťažisku stroja a zníženiu ťažiska motora napríklad vďaka použitiu magnéziového krytu hlavy valcov.
Civilne užívateľský
Aj napriek dôrazu na technické detaily a výrazne športové zameranie, dokáže 450SR fungovať ako každodenný spoločník. Pohodlné sedlo s pozíciou stúpačiek a výškou a umiestnením riadidiel dokazujú, že môže existovať kompromis medzi športovým a civilným svetom.
Známa istota
Brzdový systém Brembo M40 v kombinácii s brzdovým kotúčom s priemerom 320 mm poskytujú jazdcovi istotu, nad ktorou nie je potrebné premýšľať.
Na vrchole
Zrýchlenie 0-100 km/h za menej ako 5s a maximálna rýchlosť dosahujúca 190 km/h.

Aktuálne majú všetky motocykle CFMOTO exkluzívne záruku v dĺžke 5 rokov *!

Profesionálny servis v našej predajni je úplnou samozrejmosťou.

* 5 rokov záruka platí pri nákupe strojov CFMOTO v predajnej sieti Journeyman CZ v ČR a SR, pre koncového zákazníka, prvého majiteľa, aj podnikateľa. Týka sa všetkých modelov z aktuálnej ponuky strojov CFMOTO oficiálneho dovozcu Journeyman CZ s.r.o.. U štvorkoliek CFMOTO je záruka 5 rokov alebo 10.000 km.

Špecifikácia
Motor
2-válec, kvapalinou chladený 4-taktný, DOHC, 8 ventilov
Zdvihový objem
449,5 ccm
Vŕtanie / zdvih
72 x 55,2 mm
Kompresný pomer
11,5 : 1
Výkon
34,5 kw / 10 000 ot./min.
Krútiaci moment
39,3 Nm / 7 750 ot./min.
Rozmery
168 kg
Hmotnosť
Dĺžka
1 990 mm
Šírka
735 mm
Výška
1 130 mm
Výška sedadla
795 mm
Svetlá výška
140 mm
Pohotovostná hmotnosť
168 kg
Ostatné
Odpruženie
Predné „Upside-down“, zadné „monoshock“
Brzdy
Predné Brembo M40, kotúč Ø 320 mm, zadné Ø 220 mm.
Pneumatiky
Predné 110/70 R17
Zadné 150/60 R17
Palivová nádrž
14 l