CFMOTO Gladiator UTV 1000 EPS XL

NOVINKA

Obrázky majú ilustratívny charakter. Výbava sa môže líšiť (kolesá, pneu, polepy, ochranné prvky).

Maximum pracovného nasadenia bez kompromisov a bez limitov!

Načo robiť kompromisy? S týmto novým profesionálnym pracovným CFMOTO Gladiátorom UTV1000 EPS Vás už nič pri práci nezastaví! Úplne nový silný profi pracovný robotník s moderným dizajnom z designerského štúdia Kiska ukazuje úplne novú dimenziu práce i zábavy. Nový CFMOTO Gladiator UTV1000 EPS prináša  v kategórii UTV nekompromisný výkon až 85 Hp (max offroad), plnú homologizáciu pre 3 pasažierov a aj v tejto kategórii nadštandardne dodávaný špičkový americký zadný samosvorný diferenciál Eaton a homologované hodnoty hodné profesionálnych pracovných strojov. Svoje jasné pracovné zaradenie nový CFMOTO Gladiator dokazuje aj svojimi majestátnymi rozmermi, špičkovou výbavou, celkovým výkonom alebo aj obrovskou 40 l palivovou nádržou.

Cena obsahuje: Elektrický posilňovač riadenia (EPS), 14″ hliníkové disky, špičkové viacplátnové odolné 27″ pneumatiky STAG, homologované ťažné zariadenie s homologovanou ťažnou silou 520 kg, silný navijak, multifunkčný displej.

Cena: 19.789 €

Príplatková výbava:

Rozširovacie lemy – 62 €
Plastová strecha – 250 €

Dostupné farby:

čierna – bezpríplatková
listová kamufláž  – 250 €

Inštalácia príplatkvej výbavy podlieha ďalšiemu spoplatneniu.

Ceny sú uvedené v € vrátane DPH a legálneho TP (kategórie T1b, 5 osob)

5 rokov záruka!
Výkonný nový 1000 ccm motor s valcami do “V”
5-miestny plne profesionálny pracovný stroj – homologácia pre 5 osôb
EPS – moderný posilňovač riadenia s progresiou v základnej cene
Vstrekovanie BOSCH (Germany)
Bezspojkový variator CV-Tech (Canada)
4×4 s uzávierkou predného diferenciálu
Automatický samosvorný zadný diferenciál Eaton (100% svornosť)
Nová prevodovka Smartshift s optimalizovanými prevodmi
Priestranná sklopná korba z kvalitného tvrdeného odľahčeného plastu s praktickými okami s mohutnou homologovanou nosnosťou 365 kg (rozmery 1412 x 901mm – viac ako EUR paleta)
Komfortné a ľahko nastaviteľné viacprvkové tlmiče novej generácie
Tvarované spodné A-ramená zvyšujúce svetlú výšku
Elegantné, praktické a odolné 14” duralové disky kolies
Vysoko odolné 27” viacplátnové pneumatiky CST Stag s univerzálnou vzorkou
Elektrický navijak 3500 lbs s vodiacimi rolnami s ergonomickým diaľkovým ovládaním
Bezpečnostnými 3-bodové pásy, pohodlné a ľahko umývateľných 6 sedadiel
Pevný a mohutne dimenzovaný ochranný bezpečnostný rám (nie je nutná prilba!)
Výškovo nastaviteľný volant, posuvná sedačka vodiča
Veľké množstvo praktických odkladacích priestorov
Úplne nový systém úložných boxov „Cargotool“ – debna na náradie pod sedačkou spolujazdca
Výkonné predné aj zadné LED osvetlenie
Nová a výkonná 32 Ah gélová batéria s modernou NANO-GEL technológiou
Homologované ťažné zariadenie ISO50 vr. el. zásuvky,
Homologovaná mohutná ťažná sila 520 kg
Bočné dvere (voliteľne), strecha (voliteľne), predné plexi (voliteľne), navijak 3500 lbs (v cene), bočné lemy (voliteľne)
Homologácia EÚ, 5 osôb, RP sk. B (automobil)
Dizajn z dielne medzinárodne uznávaného rakúskeho design štúdia Kiska (design CFMOTO, KTM, Husqvarna…)

Profesionálny servis v našej predajni je úplnou samozrejmosťou.

* 5 rokov záruka platí pri nákupe strojov CFMOTO v predajnej sieti Journeyman CZ v ČR a SR, pre koncového zákazníka, prvého majiteľa, aj podnikateľa. Týka sa všetkých modelov z aktuálnej ponuky strojov CFMOTO oficiálneho dovozcu Journeyman CZ s.r.o. .. U štvorkoliek CFMOTO je záruka 5 rokov alebo 10.000 km.

CFMOTO Gladiator UTV1000 XL EPS

Stroj, ktorý svojím vstupom na trh nepochybne poriadne rozvíri kategóriu pracovných UTV. Kompletne nová dlhá konštrukcia celého stroja zabalená do exkluzívneho designu z rakúskeho dizajnového štúdia Kiska, medzi ktorého zákazníkov patrí aj slávna KTM. Srdcom Gladiatora UTV1000 XL je nový motor kategórie 1000 ccm, ktorý profi robotníkovi dáva v maximálnom offroad verzii výkon cez 80 Hp a 79 Nm (offroad)! V oblasti pracovných UTV viac ako veľkorysé hodnoty! Elektronika z dielní nemeckej firmy Bosch, pohon vďaka osvedčenému kanadskému variatoru CV-Tech a použitie extrémne odolných amerických remeňov Bando (príp. japonských Mitsuboshi), zaistí bezproblémové využitie stroja aj pri najťažšom pracovnom nasadení. Jasné pracovné či prepravné zaradenie tohto výkonného stroja dokazujú plne homologované parametre, kde vyčnieva homologácia pre 5 osôb, homologovaná ťažná sila 790 kg (brzdený) či homologovaná guľa s elektrickou zásuvkou. Množstvo úložných priestorov, vnútorná ergonómia a úplne nový systém úloženia pracovných boxov „Cargotool“ len podčiarkujú fakt, s akou starostlivosťou a dôrazom na detaily sa výrobca s dizajnérmi venovali vývoju tohto mohutne dimenzovaného stroja. Súčasťou výbavy je aj silný 3500 lbs navijak s diaľkovým ovládaním.

Tento špeciálny odolný stroj, určený prevažne na profesionálnu prácu a prepravu osôb, vám umožní mnoho činností, ktoré ste doteraz nezvládli. Pokiaľ chcete prepravovať ťažké náklady v zôe dostupnom teréne, ťahať nákladné vozíky, dopravovať osoby, upratovať, zhŕňať sneh, jednoducho ak chcete prekračovať všetky bežné limity, je CFMOTO Gladiator UTV1000 XL tým pravým strojom pre vás!

Vďaka svojej priaznivej cene dokáže Gladiator UTV1000 XL osloviť okrem profesionálov aj farmárov, záhradkárov, či chalupárov, pre ktorých je vysoká kvalita a dostupná cena rozhodujúcim kritériom!

Mohutne dimenzovaná a priestranná korba Gladiatora UTV1000 XL, ktorej konštrukcia je kombináciou vysoko kvalitného tvrdeného odľahčeného plastu a ocele, je sklopná a istená hydraulickými tlmičmi a samozrejme má aj otváracie masívne zadné čelo. Rozmerná ložná plocha je vybavená aj pevnými okami na uchytenie nákladu, ktorá bez problémov pojme palety veľkosti EUR aj väčšie a bezpečne odvezie náklad aj niekoľkých metrákov.

Kabína automobilového typu pre 5 pasažierov je vybavená ľahko udržiavateľnými ergonomickými sedačkami zo syntetickej umývateľnej kože, robustným ochranným oceľovým rámom s integrovanými bezpečnostnými 3-bodovými pásmi (pre prevádzku strojov kategórie UTV Gladiator nie je povinná prilba) kompletnou výbavou pre jednoduché ovládanie stroja. Vo výbave kabíny nechýba praktické diaľkové ovládanie k navijaku či množstvo praktických odkladacích plôch vrátane systému „Cargotool“ na uloženie pracovného náradia. K dokonalosti a komfortu kabíny sú k dispozícii voliteľne bočné dvere. Ako ďalšie voliteľné príslušenstvo je k dispozícii plastová strecha, predné plexisklo alebo ochranné bočné lemy.

Pre maximálny komfort pri ťažkom pracovnom nasadení budú v priebehu jari k dispozícii na vozidlá Gladiator UTV1000 XL aj špičkové nadstavbové celú zatvorené kabíny vr. kúrenie a stieračov či profi sklá so stieračmi a ostrekovačmi od českej firmy DFK.

Vysoký výkon, 4×4 s uzávierkou a oboma diferenciálmi, precízny posilňovač riadenia, majestátne rozmery, skvelá stabilita a vyvážené jazdné vlastnosti, 14” elegantné ALU kolesá, špičkové viacplátnové odolné 27″ pneu STAG, bohaté úložné priestory, kompletné LED osvetlenie, nový multifunkčný displej nastaviteľné sedadlo a volant – to všetko sú vlastnosti, ktoré z Gladiatora UTV1000 XL robia najvšestrannejšieho pomocníka, akého ste si mohli priať!

Aktuálne majú všetky štvorkolky CFMOTO exkluzívnu záruku v dĺžke 5 rokov*!

Profesionálny servis, rozsiahly sklad náhradných dielov a technická podpora na území SR a ČR sú úplne samozrejmé.

Výkon a dostatok miesta bez kompromisov a bez limitov – to je nový Gladiator UTV1000 XL.

Benzínová nádrž: 40 litrov
Dĺžka: 3745 mm
Šírka: 1615 mm
Výška: 1880 mm
Rázvor: 2850 mm
Svetlá výška: 300 mm
Hmotnosť: 945 kg
Rozmery korby: 1412 x 901mm (viac ako EUR paleta)
Nosnosť korby: 210 kg
Homologovaná tažná sila: 790 kg (brzdený), 520 kg (nebrzdený)
Homologizácia: Pre 5 osôb, plná EU homologizácia, VP sk. B
Systém pohonu:
Prevodovka: Automatická CVT – variátor CV-Tech / prevody P/R/N/H/L (parkovací/spiatočka/neutrál/rýchlo vpred/terénne redukcie),  uzamykateľný prední diferenciál / automatický zadný samosvorný diferenciál Eaton (100% svornost)
Náhon kolies: Kardanovými hriadeľ
4×4 pohon: Odpojiteľný
Predné pneu: 27×9-14 CST STAG
Zadné pneu: 27×11-14 CST STAG
Brzdový systém:
Brzda predná: Kotúčová hydraulická
Brzda zadná: Kotúčová hydraulická
Parkovacia brzda: Áno
Odpruženie:
Predné: Nezávislé, nastaviteľné odpruženie / Dvojité oceľové A-ramená
Zadné: Nezávislé, nastaviteľné odpruženie / Dvojité oceľové A-ramená
Motor:
Typ motora: 4-taktný 8-ventilový dvojuválec, SOHC
Vŕtanie x zdvih: 91 mm x 74 mm
Objem motora: 963 cm3
Štartovanie: Elektrickým štartérom
Chladenie motora: Kvapalinou s nezávislým olejovým okruhom
Mazanie: S mokrou skriňou
Zapaľovanie: ECU Bosch (GER)
Palivo: Bezolovnatý benzín 95 Oktánov
                              

  • Osvedčený 1000cc motor
  • Priestranný interiér
  • Silný navijak
  • Pneumatiky STAG
  • Ochranné siete
  • LED svetlá
  • Sklopná korba